Bel ons! 06-52649524

Paasloregel 30, 8338 SX, Willemsoord

Beste prijs van Nederland!

Parket verwijderen

Parket verwijderen is zwaar, iedereen die dit zelf heeft geprobeerd kan dit bevestigen. Vooral parket op spaanplaat broodjes, die op hun beurt weer gelijmd en gespijkerd zijn. Vaak proberen particuliere opdrachtgevers het eerst zelf.

 

In veel gevallen halen ze eerst de bovenlaag eraf en maken ze het probleem alleen maar groter. Hoe meer u er zelf aan gaat proberen, hoe moeilijker u het een gespecialiseerd bedrijf maakt.

 

Een gelijmd parket verwijderen is al minder zwaar, onderschat het echter niet. Ook hier telt, laat het aan een specialist over.

 

Tarieven voor parket verwijderen.

 

Zoals met alles zijn de tarieven voor parket verwijderen zijn verschillend. Houd er rekening mee, goedkoop is niet altijd goedkoop! Veel bedrijven hebben niet het geschikte machine park om een parketvloer vakkundig te verwijderen. De juiste machines zijn een behoorlijke investering, reden genoeg voor “ niet “ vakkundige specialisten aan te rommelen.

 

Reden waarom wij niet egaliseren:

 

De reden dat wij niet egaliseren is eenvoudig. Een timmerman kan wel een kwast vasthouden, maar laat hem niet schilderen. Egaliseren is vakwerk net zoals parket verwijderen.

 

Schoenmaker blijf bij je leest, een oude gezegde die uiteindelijk voor consument en opdrachtgever het voordeligste is.

 

Wat wij voor u kunnen betekenen:

 

  • Parket voordelig en professioneel verwijderen
  • Restafval milieu vriendelijk afvoeren
  • In contact brengen met een vakkundige egaliseerder
  • U in contact brengen met betere stoffeerders

 

Parket snel verwijderen ? Vraag een deskundige prijsopgave aan. Dit kan telefonisch of via ons contact formulier. Wij doen ons uiterste best u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

 

Wij zijn een landelijk werkend ondernemen:

 

 

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn,Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede,Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht,Meppel, Middelburg, Nijmegen, Oss, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Steenwijk,Tilburg, Venlo, Zaltbommel, Zeewolde, Zoetermeer, Zwolle, Zie ons werkgebied

 

Gratis en vrijblijvende offerte! Scherpe tarieven.

 

parket verwijderen